• Ochrana osobných údajov

        • Spojená škola Chminianske Jakubovany 21, 082 33 , IČO: 42 089 841

          kontaktné údaje: 051/7958650, szschminjak@gmail.com, www. sschminjak.edupage.org

          ako prevádzkovateľ informačného systému zverejňuje za účelom dodržiavania spravodlivosti a transparentnosti voči dotknutým osobám toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov pod názvom

           

          ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

          v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov

          a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“)

          kompletný dokument na stiahnutie: informacna_povinnost.pdf


          Príloha k Zásadám ochrany osobných údajov – možnosti odvolania súhlasu

           

          Pokiaľ sú Vaše osobné údaje spracúvané na základe súhlasu podľa článku 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia a zákona o ochrane osobných údajov, ako dotknutá osoba, máte tiež právo kedykoľvek odvolať udelený súhlas so spracovaním osobných údajov, a to aj pred uplynutím doby, na ktorú bol tento súhlas udelený, a to nasledujúcimi spôsobmi:

          a)    emailovou žiadosťou zaslanou na adresu skola@szschminjak.edu.sk

          b)    telefonicky 051/ 7958650 alebo

          c)    zaslaním písomnej žiadosti na adresu sídla prevádzkovateľa s uvedením textu „GDPR - odvolanie súhlasu“ na obálke.

           

          Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

           

          V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich s ochranou Vašich osobných údajov vrátane uplatnenia Vašich práv v zmysle Nariadenia a zákona o ochrane osobných údajov Vás prosíme, aby ste kontaktovali nás alebo sa obráťte na našu zodpovednú osobu (pokiaľ je určená):

          Kontaktné údaje:

          emailová adresa forisovaviera@gmail.com    

           


    • Kontakty

      • Spojená škola Chminianske Jakubovany
      • szschminjak@gmail.com
      • szschminjak@gmail.com
      • zuzana.pavl@gmail.com
      • +421517958650
      • Chminianske Jakubovany 21
      • 42089841
      • 2022938335
      • Riaditeľka školy: Mgr. Beáta Tkáčová Zástupkyňa riaditeľky školy pre 1. a 2. stupeň, variant A: Mgr. Marcela Birošová Zástupkyňa riaditeľky školy pre 1. a 2. stupeň, variant B, C: Mgr. Iveta Vašková Zástupkyňa riaditeľky školy pre odborné učilište: Ing. Viera Forišová Zástupca riaditeľky školy pre praktickú školu a hospodársky zástupca: Mgr. Juraj Imrich
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje